tisdag 26 oktober 2010

Kom och storsälj på julmarknad i underbara Svaneholm!

Tove Waldén, nybliven Siwa, bjuder in alla oss Siwor att sälja och visa upp oss vid detta evenemang som hon arrangerar tillsammans med en kollega!


Vad: Julmarknad med "Närproducerade klappar du inte visste fanns"
Tid: 20 - 21 november kl 11-16
Plats: Rökhuset som ligger ca 3 människolängder från vackra Svaneholmssjön.
Svaneholm är ett gammalt anrikt och välbesökt slott med bla ett museum, strax utanför Skurup

Se bilder och flyer här: http://www.catrinfoto.se/  eller lite mer här:  http://www.slimminge.org/jul

Pris för deltagande meddelar vi när vi vet hur många deltagande vi blir. (Blir troligen några få hundralappar)

OBS: Anmäl ditt intresse direkt med vändande post (inte bindande) så återkommer vi med pris och övrig info om några dagar. Anmäl intresse genom att skicka ett mail till tove@flamt.com

Vad kan säljas?
Vi har tänkt oss lite udda saker som man kan ta med sig direkt. Mångfald = bra. Kul, humoristiskt, vågat, allvarligt eller lite annorlunda. Helst saker du skapat själv. Något man skulle vilja köpa för egen del eller för att ge bort i julklapp.

Tänk också på att det finns plats utomhus för saker som passar bättre där, tex marschall-hållare osv.

Utrymme
Det är såklart begränsat med plats så det är lite "först till kvarn" som gäller.
För allas skull tar vi oss också rätten att tacka nej OM någon vill delta med saker som vi inte tror passar in... reservdelar till Volvo eller nyskjuten hjort t ex ;-)

Alla säljare ska vara på plats under helgen och sköta sitt eget säljande. (Vi kommer att få så trevligt!!)

Frågor? Maila både tove@flamt.com och catrin.fahlstrom@home.se för snabbast svar.Vi återkommer självklart också med mer info - nu är det mest bara en fråga om intresseanmälan.

Vilka är vi?
Vi som arrangerar heter Catrin Fahlström Nordin och Tove Waldén. Vi bor båda i Slimminge som ligger några km från Svaneholm. Catrin arbetar som hantverkande fotograf och Tove är tjänsledig internetmarknadsförare med konstbakgrund.

I våras anordnade vi Konstrundeutställning i en gammal kvarn (Brodda mölla) som dittills inte använts för något liknande. Vi hade kort tid på oss att rigga utställare och förvandla kvarnen till utställningsplats, men vi lyckades! Det blev riktiga kanondagar med 12 deltagande konstnärer/hantverkare, nya kontakter och framförallt verkligt många besökare trots bister kyla.

Den här gången ska vi inte frysa! Utöver vanlig värme kommer det att spraka en rejäl brasa mitt i rummet och besökarna kan läppja varm glögg medan de kollar våra saker!

Vi hoppas på att se din intresseanmälan i mailboxen!
Allra bästa hälsningar
/Tove och Catrin

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar