söndag 14 augusti 2011

Nominera Årets Stjärnentreprenör!

Varje företag – stort eller litet, i vilken bransch som helst, har en sak gemensam: de är alla sprungna ur en enda människas idé omsatt i handling.

Samarbetspartners, nätverkande och ett hårt och målinriktat arbete av en eller flera individer krävs för att en affärsídé så småningom ska ge utdelning. Framgång är målet, oavsett om det sker på det personliga eller det ekonomiska planet, oavsett om utfallet påverkar ett fåtal eller ett flertal.


Känner du en eldsjäl, en starkt drivande kvinna som gått från idé till handling? Känner du någon som du vill lyfta fram i ljuset och vars exempel du vill låta andra företagare få möjlighet att följa? Då kan du nominera den kvinnan till utmärkelsen Årets Stjärnentreprenör, instiftad av företagarnätverken Siw och Idea.

Alla kan nominera. Jeanette Bohman, ordförande i nätverket Siw, tar emot nomineringar med kort motivering på siw_jeanette@live.se (understrecket syns inte). Anita Landinger, Ideas ordförande tar emot nomineringar på landfors@minpost.nu. Sista datum för nominering är torsdagen den 15 sep 2011.

Prisutdelning kommer att ske under kvällen den 10 oktober som en avslutning på dagen Våga vara Stjärnentreprenör, en entreprenörsdag med affärsgala som arrangeras av Siw och Idea. Du läser mer om dagen här.

Vinnaren tilldelas ett diplom, annonsutrymme till ett värde av 10 000 kr i Ystads Allehanda och lyfts fram i nätverken Siw och Idea.

Kriterier för nominering:

1. Den nominerade är kvinna. 
2. Företaget är verksamt i Ystads eller Skurups kommun. 
3. Den nominerade driver företaget som huvudsaklig inkomstkälla. 
4. Den nominerade är ensam ägare eller delägare i företaget.


Kontaktuppgifter

Jeanette Boman, ordförande Siw
Skivarps Gästgivaregård
Tel: 073-626 32 32

Anita Landinger, ordförande Idea
Landinger Produktion
Tel: 0701-60 60 90

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar